Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
22. siječnja 2020.
Ispis članka: INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu - Novi List

NoviList.hr

INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu

12. lipanj 2019 15:16

Napisao: P. N.

INA se nalazi na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera uz izvanredan rezultat od 98% bodova što kompaniju svrstava među najbolje poslodavce na tržištu

INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu

Ini je jučer svečano uručena nagrada TOP 5 Poslodavaca Partnera koja se dodjeljuje najboljima za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirani status certificiranog Poslodavca Partnera koji INA posjeduje od 2010. godine potvrđuje visoke standarde kvalitete Ininih procesa, zahvaljujući kojima se kompanija na hrvatskom tržištu ističe po inovativnim i modernim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima svrstava Inu na visoko 3. mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera.

Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini koja je pritom istaknula:„Ulazak u TOP 5 Poslodavaca Partnera veliko je priznanje i potvrda struke o kvaliteti našeg rada po najvišim standardima. Prioritet nam je izgradnja konstruktivne kompanijske kulture u kojoj se radnici osjećaju zadovoljno te imaju priliku razvijati se u skladu s osobnim profesionalnim interesima i potencijalom. Nastavljamo s usavršavanjem programa te razvojem inovativnih i vodećih praksi za naše zaposlenike.“

Lista TOP 5 Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine, a za ulazak u TOP 5 ove godine je bilo potrebno ostvariti ukupni rezultat od čak 97% bodova. Sve TOP 5 organizacije imaju strateški postavljenu funkciju upravljanja ljudskim resursima, kontinuirano ulažu u razvijanje svojih zaposlenika te posebnu pažnju pridaju odnosu prema zaposlenicima te osiguravanju raznolikost i inkluzivnost u svojim organizacijama.

 

Vladimira Senčar Perkov

Ponosni smo na ovo priznanje, no najveće zadovoljstvo nam čini vidjeti kako navedene prakse svakodnevno žive u  našoj organizaciji.