Rujevička top lista

Pogledajte kako su pripadnici Armade, a kako navijači San Lorenza ispjevali novi navijački hit

P. N.

Ajmo Rijekoooo.../S. JEŽINA

Ajmo Rijekoooo.../S. JEŽINA

Sredinom drugoga poluvremena sa sjeverne tribine rujevičkog stadiona lansiran je ovogodišnji navijački hit na Rujevici



RIJEKA Sredinom drugoga poluvremena utakmice između nogometaša Rijeke i Intera sa sjeverne tribine počeli su dopirati taktovi novog navijačkog hita: Tekst je naravno bio na hrvatskom i glasi ovako:


…Srcem te volim, Rijeko od svih si jača! Bodri te vojska vjernih navijača! Zapadom ori, pjeva ti sva Armada! Srce si, ponos i duša moga grada! Ooo ajmo Rijekooo! Ooo ajmo Rijeko!…





Navijači su na ostalim tribinama zastali i počeli osluškivati što će se ove sezone slušati na Rujevici. Neki su vrlo brzo uhvatili prve taktove i naučili refren, a nekima će trebati još vremena da novi rujevički navijački hit uđe u uho svima kao što je dečkima iz Armadine jezgre koja je pjesmom zarazila i dio igrača. Neki igrači Rijeke nisu mogli odoljeti nakon utakmice i ne zaplesati u podnožju sjeverne tribine uz taktove pjesme koju u originalu izvode navijači San Lorenza. Riječ je o klubu velike argentinske petorke poznatom po tome da ga je osnovao salezijanski svećenik Lorenzo Massa i da je veliki navijač kluba kardinal Jorge Bergoglio, odnosno papa Franjo I. Inače, San Lorenzo ima preko 40 tisuća registriranih navijača okupljenih u 165 navijačkih klubova. Poslušajte kako navijači »Svetaca« izvode svoju pjesmu (Dicen que estamos todos de la cabeza…), a kako su to prepjevali pripadnici Armade.