Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
I kad je previše, nije dovoljno

Povodom 15 godina stvaralaštva Boudoir predstavlja slavljeničku kolekciju "Sweet Fifteen"

Foto Mladen Šarić
Foto Mladen Šarić
Autor:
Objavljeno: 23. svibanj 2016. u 11:00 2016-05-23T11:00:00+02:00

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni i tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju "Sweet Fifteen", koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn

BOUDOIR_web (8)

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za hvaljenu, slavljeničku kolekciju "Boudoir Sweet Fifteen" koja je prikazana na Premium Cro À Porteru, nedavno održanom u prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora.

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni i tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju "Sweet Fifteen", koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković radio je šminku, Milena Maršić (Salon Glamour) kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model su Ivona, Goga i Tia.

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi, koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à-porter kolekciju "Fiskultura", a ovog puta implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije "Sweet Fifteen", koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče, te ponovno podignu upravo regionalne couture kraljice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

"U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao "i kad je previše, nije dovoljno", ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike", izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

 

foto Mladen Šarić

foto Mladen Šarić

foto Mladen Šarić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.