Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
22. studenoga 2019.
Ikonička poza

Sjećate li se legendarne scene? Sharon Stone otkrila što danas misli o "Sirovim strastima"

FOTO/Sharon Stone, Instagram
FOTO/Sharon Stone, Instagram
Autor:
Objavljeno: 23. listopad 2019. u 8:10 2019-10-23T08:10:00+02:00

"Nije mi bilo dozvoljeno odabrati vizažista niti je moje ime stajalo iznad naslova filma na plakatu", otkriva glumica. 

Malo tko nije upoznat s intrigantnim kultnim klasikom "Sirove strasti". Ako se netko i slabo sjeća radnje, onda se svakako sjeća legendarne Sharon Stone (61) koja je u ovom filmu iz 1992. godine imala glavnu ulogu. 

Page Six prenosi da glumica nije sigurna bi li takav film mogao biti snimljen u ovoj godini. "Mislim da su 'Sirove strasti' napravljene u pravom trenutku povijesti jer je radnja filma naše strahove i sumnje u trenutku promjene moći za žene. Sumnjam da bi danas imao takvu notu senzacionalizma kakvu je imao tada", kaže Stone. 

"Kada sam započela karijeru bila su tek dva načina na koja sam smjela sjesti - prekrižiti članke ili staviti članke ispod stolice", kaže Stone. 

"Sirove strasti" prate priču detektiva (Michael Douglas) koji se upusti u vezu s glavnom osumnjičenicom istrage o ubojstvu (Stone). Jedna od kultnih scena filma nastala je u trenutku kada je Stone raširila noge tijekom ispitivanja u sobi prepunoj muškaraca. 

"Kada sam bila mlađa, svi su mi govorili što ne valja s mojim tijelom - previše toga, previše ovoga. Kada sam upala u 'Sirove strasti' zaposlili su vizašista koji mi je svakodnevno stavljao tone šminke i svakodnevno sam išla u svoju prikolicu skidati svu tu šminku. Nije mi bilo dozvoljeno odabrati vizažista niti je moje ime stajalo iznad naslova filma na plakatu", otkriva glumica. 

FOTO/YouTube Screenshot

Komentirala je i da sada voli svoje tijelo na kojemu je zahvalna. "Počela sam shvaćati da ću biti više poput europskih žena koje s godinama postaju sve ljepše i koje mogu razumjeti da su žene pune ljepše od djevojaka jer znaju nešto", kaže glumica, a prenosi Page Six.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.