Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Ispis članka: Najvatrenija navijačica "vatrenih": Na tribinama je, naravno bila i - Kolinda Grabar Kitarović - Novi List

NoviList.hr

Najvatrenija navijačica "vatrenih": Na tribinama je, naravno bila i - Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica navijačica

24. ožujak 2019 18:20

Napisao: P. N.

Reuters

Među 22 tisuće navijača na Groupoma Areni u Budimpešti, današnju utakmicu Mađarske i Hrvatske pratila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednica nije u svečanoj loži, zajedno sa suradnicima, odjevena u kockaste dresove, navija zajedno sa skupinom navijača.

Kolinda nije propustila niti utakmicu protiv Azerbajdžana u Zagrebu, a nakon nje je prilično ozbiljno analizirala igru Dalićeve momčadi.

- Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako je uvijek mislim – »no risk, no profit«. Treba malo ponekad i riskirati, izjavila je Kolinda Grabar Kitarović sportskim novinarima.

Vatrena navijačica nacionalnog tima, fotografirala s brojnim hrvatskim navijačima i bila na utakmici koju je Hrvatska izgubila s 2:1.

Uoči okršaja na Groupama Areni u Budimpešti, Grabar-Kitarović se sastala s mađarskim predsjednikom Janosom Aderom i premijerom Viktorom Orbanom.

Razgovarali su o nizu zajedničkih tema i razmijenili mišljenja o hrvatsko-mađarskim odnosima i zajedničkoj suradnji unutar Europske unije i NATO-a, priopćio je predsjedničin ured ne navodeći pojedinosti.

Prilikom boravka u mađarskoj prijestolnici, Grabar-Kitarović se susrela i s hrvatskom manjinskom zajednicom te bila na misi u crkvi Rana Sv. Franje, stoji u priopćenju.