Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
9. prosinca 2019.
Ispis članka: IGOR BIŠĆAN 'Lepinjica igra jednostavno i zrelo, a treneri kažu da je najteže igrati jednostavno' - Novi List

NoviList.hr

IGOR BIŠĆAN 'Lepinjica igra jednostavno i zrelo, a treneri kažu da je najteže igrati jednostavno'

Rujevički odjeci

2. travanj 2019 21:34

Napisao: Portal Novilist.hr

Treba ga pohvaliti u svakom slučaju jer ovo je njegova druga utakmica i on svojom zrelošću odskače na razini seniora, a kamoli juniora što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj - rekao je trener Rijeke.

Igor Bišćan/V. KARUZA

RIJEKA Igor Bišćan nije krio zadovoljstvo nakon još jedne pobjede na klupi Rijeke.

- Moram najprije čestitati mojim dečkima koji su odigrali jako dobru utakmicu. Od prve sekunde prava energija, pravi pristup, bili su živi, čvrsti i agresivni i osim možda jednog dijela početkom prvoga poluvremena bili smo tijekom cijele utakmice takvi i to nam je donijelo puno dobrih situacija. to nam je donijelo ova tri boda. Prezadovoljan sam s načinom na koji smo izgledali i to protiv jednog protivnika koji je sve samo ne slab i bezazlen.  Mi smo im se svojom energijom nametnuli, nismo im ostavljali previše šansi. 

Ozljeda Alexandera Gorgona?

- Sada je u pitanju drugi zglob, inače ne bi izašao van da je u pitanju nešto bezazleno. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada se to ohladi.

Puljić i Murić su zabili pogotke, ali imponira Lepinjica koji je uzeo toliko lopti. Imponira njegov stav na terenu?

- Slažem se. Igra jako zrelo i odgovorno i jako kvalitetno u toj jednostavnosti. Svi znamo da treneri kažu da je najteže igrati jednostavno, a kod njega je to izgledalo jednostavno. Treba ga pohvaliti u svakom slučaju jer ovo je njegova druga utakmica i on svojom zrelošću odskače na razini seniora, a kamoli juniora što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj - rekao je trener Riječana.

S24VK21
Vjerna publika, Rijeka - Slaven Belupo / Foto Vedran Karuza

S24VK12
Rijeka - Slaven Belupo / Foto Vedran Karuza

S24VK44
PRVA HNL: Rijeka - Slaven Belupo 2:0 (2)/V. KARUZA