Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Ispis članka: 18. Sajam vjenčanja: Najbolji uvod u novu sezonu romantike - Novi List

NoviList.hr

18. Sajam vjenčanja: Najbolji uvod u novu sezonu romantike

Vikend u Opatiji

16. studeni 2017 18:30

Napisao: Ana Braškić

Posebna gošća Sajma vjenčanja u Opatiji bit će poznata glumica Katarina Baban koja će prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith

Foto Arhiv

RIJEKA Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 18. i 19. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji.

Dva dana događanja začinjena su modnim revijama etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.

Sajam vjenčanja u Opatiji slavi i svoj 18. rođendan, a tom prilikom u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar pripremaju zanimljivu radionicu pod nazivom »Je li on/ona onaj pravi?« te zanimljiv kviz »Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?« putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade. 

Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni humanitarni projekt »Želimo vježbati vid« kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji ovaj humanitarni projekt podržat će i brojne poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovske i Jelene Urukalo, sportašice Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja.
Posebna gošća Sajma vjenčanja bit će i glumica Katarina Baban koja će na modnim revijama prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith. Ulaz na sajam je slobodan.