Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Vijest iz Zoološkog vrta

foto MAJMUN KENT ODABRAO FRANCUSKU Prognozirao nedjeljni poraz Vatrenih

No, nisu sve nade izgubljene. Pamti se, naime, da je Kent krivo prognozirao i utakmicu Hrvatska - Rusija, a zna se i da je mušičav po kišnome vremenu / Foto Zoološki vrt
No, nisu sve nade izgubljene. Pamti se, naime, da je Kent krivo prognozirao i utakmicu Hrvatska - Rusija, a zna se i da je mušičav po kišnome vremenu / Foto Zoološki vrt
Autor:
Objavljeno: 13. srpanj 2018. u 11:54 2018-07-13T11:54:00+02:00

Kentov hod do dvije babuške pune hrane, jedne u hrvatskoj a druge u francuskoj odori, bilo je teško za gledat. Ode Kent ravno na Francuze, taman da netko prokomentira iz publike kako ćemo ga sad Francuzima i njihovim zoološkim vrtovima i dati

Šokantno! Iz zagrebačkog Zoološkog vrta dolazi vijest koja nije za one slabijeg srca. Majmun odnosno gibon Kent, inače dosad mahom na hrvatskoj strani, ovaj put prognozira da će Francuska biti prvak svijeta.

Kentov hod do dviju babuški punih hrane, jedne u hrvatskoj a druge u francuskoj odori, bilo je teško za gledat. Ode Kent ravno na Francuze, taman da netko prokomentira iz publike kako ćemo ga sad Francuzima i njihovim zoološkim vrtovima i dati.

No, nisu sve nade izgubljene. Pamti se, naime, da je Kent krivo prognozirao i utakmicu Hrvatska-Rusija, a zna se i da je mušičav po kišnome vremenu.

A da sve bude čim bolje, njegove žene, kćer Fiona i partnerica mu Kulička, rado su se poigrale i sa francuskom babuškom.

Na koncu, i mala ekskluziva- umjesto apaurina i normabela. Jučer je u zagrebački zoološki došla video poruka iz jednog mađarskog zoološkog vrta u kojoj papiga Ara nije imala nikakvih dilema - ako nju pitate, svjetski prvak će biti Hrvatska.

Prognoziranje 5

Prognoziranje 2

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.