Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.

PROMO S Diners Club ORYX karticom godišnji počinje već pri polasku!

S Diners Club ORYX karticom godišnji počinje već pri polasku!
S Diners Club ORYX karticom godišnji počinje već pri polasku!
Objavljeno: 17. srpanj 2016. u 23:59 2016-07-17T23:59:00+02:00

Počinje sezona godišnjih odmora! Čitave godine radite, pod stresom ste i tih desetak dana željno iščekujete već mjesecima.  Hladovina stoljetne  borove  šume, more koje se zavodljivo valjuška, pogled s terase… Eh, ali jeste li zaista spremni i opremljeni za godišnji?

Jer odlazak na idilični godišnji, međutim, uključuje i nerijetko manje idiličan proces dolaska i odlaska.

Gužve, stajanja, a koji put i nepredviđeni kvar ili probušena guma zamišljeni san o odmoru znaju brzo pretvoriti u noćnu moru.  Kako bi vaše putovanje proteklo jednako ugodno kao boravak na odredištu, Diners Club i ORYX Asistencija udružili su pogodnosti kreditne kartice i pomoći na cesti u jedinstvenoj Diners Club ORYX kartici.  Znate što još? Ako karticu zatražite do 31.7.2016. bit ćete oslobođeni plaćanja  upisnine i članarine u prvoj godini korištenja.

Kartica Diners Club ORYX donosi popuste i pogodnosti na prodajnim mjestima Zubak Grupe, a uključuje i paket usluga ORYX Asistencije, pri čemu možete birati između Basic Plus i Classic paketa, ovisno o tome putujete li isključivo unutar zemlje ili na raspolaganju želite imati i pomoć na cesti u inozemstvu. Osim višekratne mogućnosti korištenja pomoći na cesti pozivom na broj 0800 18 18, paket uključuje, između ostaloga, i prijevoz vozila, uslugu zamjenskog vozila te organizaciju i podmirivanje troškova alternativnog prijevoza.

Međutim, pogodnosti kartice Diners Club ORYX ne prestaju dolaskom na odredište! Kartica vam omogućuje plaćanje na više od 28 milijuna prodajnih mjesta s oznakom Discover diljem svijeta, dok u zemlji, osim plaćanja na 65.000 prodajnih mjesta, možete iskoristiti i uslugu obročne otplate do 12 rata bez kamata i naknada na brojnim prodajnim mjestima, kao i popuste koje Diners Club svakodnevno nadopunjava na stranici www.dinersposebnozavas.hr

Odaberite Diners Club ORYX karticu. Jer zaslužujete da vaš odmor započne već pri polasku. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija