Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.

PROMO Kuhinje po mjeri, sobna vrata, uredski namještaj i ugradbeni ormari

Kuhinje po mjeri, sobna vrata, uredski namještaj i ugradbeni ormari
Kuhinje po mjeri, sobna vrata, uredski namještaj i ugradbeni ormari
Objavljeno: 25. ožujak 2016. u 0:01 2016-03-25T00:01:00+01:00

S obzirom da je na tržištu jako puno namještaja izrađenog od lošeg drvnog materijala, koji je dostupan po izuzetno niskoj cijeni, jako je teško pronaći kuhinje po mjeri, uredski namještaj, ugradbene ormare, sobna vrata i ostalo za vaš dom ili ured, što će zadovoljiti vaše zahtjeve.

uredski-namjestaj-03
Vik iverali - foto galerija (promo)

Stoga se sve više ljudi odlučuje za kupovinu namještaja po mjeri samo od provjerenih proizvođača i distributera.

Jedan od njih je i Vik iverali, koji svojim kupcima nudi samo najkvalitetnije kuhinje po mjeri, uredski namještaj, sobna vrata, ugradbene ormare, te sve za uređenje vašeg stana ili radnog prostora.

Kuhinje po mjeri Vik iverala izrađuju se pomoću najnovijih tehnologija u svim fazama proizvodnje, koristeći računalne 3D tehnologije i moderne CNC strojeve, čime se postiže maksimalna preciznost u izradi i kvaliteta vaše kuhinje iz snova.

S obzirom na višegodišnje iskustvo u izradi kuhinja po mjeri, Vik iverali garantiraju da ćete za svoj novac dobiti kuhinju izrađenu od vrhunskih materijala, po pristupačnoj cijeni.
Izgled i funkcionalnost kuhinje određujete sami odabirući materijale, boje, prilagođavajući kuhinju svome prostoru, te sve ostalo prema dogovoru.

Ugradbeni ormari su sve popularniji budući da svi žele na što bolji način iskoristiti prostor svoga doma, te su takvi ormari za to idealni s obzirom da ne zauzimaju puno prostora.
Ugradbeni ormari po mjeri u potpunosti su prilagođeni vama i vašim potrebama. Najčešći način izrade ugradbenih ormara podrazumijeva visinu sobe, od poda do stropa, širinu od zida do zida, te elegantna klizna vrata.

Osim vrhunske funkcionalnosti, svaki ugradbeni ormar Vik iverala izuzetno je kvalitetan, a samim time trajan i pouzdan.

Opće poznato je da funkcionalno i udobno radno mjesto pridonosi kvalitetnijem i efikasnijem izvršenju svakodnevnih radnih obaveza.

Vik iverali izrađuju uredski namještaj po mjeri, koji će se savršeno uklopiti u vaš radni prostor.

Uz tog cijena uredskog namještaja vrlo je pristupačna.

Sobna vrata u ponudi Vik iverala izrađuju se od različitih materijala i boja, po želji kupca.

Osim izrade, Vik iverali svojim kupcima nudi i mogućnost montaže sobnih vrata, koju obavlja profesionalna i obučena ekipa sa dugogodišnjim iskustvom.

Sobna vrata Vik iverala razlikuju se po oblicima, boji, materijalima, rubovima, načinu otvaranja, te ostalim dodacima, što korisniku omogućuje kupovinu vrata po želji i potrebama.

Stoga, ukoliko opremate kuću, stan ili ured, posjetite Vik iverale u Bjelovaru i uvjerite se u našu kvalitetu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.