Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.

PROMO Doživi spektakularan doček Nove godine u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Doživi spektakularan doček Nove godine u Termama Tuhelj i Termama Olimia
Doživi spektakularan doček Nove godine u Termama Tuhelj i Termama Olimia
Objavljeno: 30. studeni 2016. u 11:33 2016-11-30T11:33:00+01:00

Lagano već počinjemo razmišljati o tome gdje ćemo provesti najluđu noć u godini. Ponuda na tržištu je puno, ali ove godine priuštite sebi nešto drugačije i neponovljivo. Art&Movie doček u Termama Tuhelj ili Brazil uz zlatno prestižno opuštanje u Termama Olimia.

ART&MOVIE DOČEK NOVE GODINE u Termama Tuhelj

Naravno ne smijemo zaboraviti da su Terme Tuhelj Art&Spa projektu dodali i jednu posebnu notu koju su ukomponirali u Art&Movie doček Nove godine gdje će gostima omogućiti spektakularan ulazak u 2017. prikazan kroz tematske proslave koje svoju inspiraciju vuku iz 7 umjetnosti – filma.

Prednovogodišnji party 30.12. uz gosta iznenađenja Sašu Lozara bit će savršena uvertira u najoriginalniju noć u godini, a party-u su dodali i degustaciju vina u restoranu Dvorac Mihanović gdje će gosti okusiti umjetnost nagrađivanih vinskih kapljica.

Na samu staru godinu, pripremaju Great Gatsby gala večeru u restoranu Lati uz Smooth bend i/ili Hangover all inclusive doček u kupaćim kostimima na Vodenom planetu u kojem će gosti doživjeti svijetla Las Vegas-a uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, plesne ritmove Disco DJ-a i B Rezidence, ali će se okušati i u turniru u Black Jacku s vrijednim nagradama. Gosti se mogu odlučiti koju tematsku proslavu žele jer im Terme Tuhelj nude širok izbor novogodišnjih paketa sa smještajem i bez. Cijena za dnevne goste koji žele biti samo dio proslave: Hangover all inclusive party 390,00 kn po osobi i/ili Great Gatsby gala večera u restoranu Lati 450,00 kn.

TEATRALNA NOVA GODINA u Termama Olimia

Božanstven svijet sauna Wellness-a Orhidelija, neponovljiva magičnost termalne vode i wellness od kojeg će vaš organizam vapiti za još, samo su neke od epizoda najbolje predstave na svijetu, one u Termama Olimia gdje dobar osjećaj nikada ne prestaje. Predstave u Termama Olimia ne prestaju čak i dolaskom hladnijih dana kada počinjemo razmišljati kako i gdje provesti Novu godinu.

Pobrinuli su se da ulazak u Novu godinu bude pun iznenađenja: teatralnost plesnih ritmova brazilskih plesačica i buđenje osjetila u Wellness-u Orhidelia uz zlatno i prestižno opuštanje, pružit će jedinstven all inclusive doživljaj. Za smještaj se ne trebate pretjerano brinuti jer široka ponuda smještaja u nekoliko hotela, ostavljaju vam dovoljno prostora da odaberete doček koji će vam najbolje odgovarati.

Art&Movie doček

 

Hangover doček

 

Zlato i prestiž - Wellness Orhidelia

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.