Food Forward tim

Kako jednostavnije rezervirati stol u restoranu, naručiti hranu, platiti…?

Andrej Petrak

Luka Karlo Kauzlarić / Foto Damir Škomrlj

Luka Karlo Kauzlarić / Foto Damir Škomrlj

Tim Food Forward već ima dovršenu Android aplikaciju, kao i web stranicu



RIJEKA Luka Karlo Kauzlarić, Davor Paić, Adis Tokalić i Anton Vidović članovi su tima Food Forward. Razvijaju aplikaciju koja korisnicima omogućuje rezervaciju stolova, narudžbu hrane i unapređenje plaćanja u restoranima. Također, nudi niz dodatnih pogodnosti vlasnicima ugostiteljskih objekata prilikom poslovanja.


– Korisnici našu aplikaciju ili web stranicu mogu jednostavno koristiti za rezervaciju mjesta u restoranu. No, ako tako žele, osim puke rezervacije, mogu odmah naručiti i ono što u restoranu žele pojesti. Aplikacija će im omogućiti da u restoran stignu točno na vrijeme kad će naručeno jelo biti spremno. Svi smo tijekom dana u gužvi zbog posla, a na ovaj način ne gubimo vrijeme u prazno dok, primjerice, čekamo marendu, već to vrijeme možemo iskoristiti na puno korisniji način. U slučaju narudžbe hrane putem aplikacije, plaćanje je potrebno obaviti unaprijed, objašnjava Luka Karlo Kauzlarić.


No, osim mušterijama, Food Forward trebao bi se pokazati koristan i vlasnicima restorana i drugih lokala.




– Nudimo obostrano zadovoljstvo i za goste i za lokale. Naime, Food Forward nudi i alate za logistiku i razne statistike, poput praćenja procesa narudžbi, stanja robe i slično, čime se olakšava i poboljšava poslovanje, dodaje naš sugovornik.


Tim Food Forward već ima dovršenu Android aplikaciju, kao i web stranicu.


– Zasad imamo i usmeni dogovor s dva restorana na riječkom području koji bi pristali ući u beta testiranje našeg sustava. Na pragu smo pokretanja pravog posla, a sljedeći korak nakon izlaska iz Startup inkubatora Rijeka bit će nam pokretanje vlastite firme, kako bi Food Forward izašao na tržište, najavljuje Luka Karlo Kauzlarić.


Što se tiče iskustva koje su stekli u Startup inkubatoru Rijeka, članovi tima Food Forward posebno cijene znanja i savjete iz osnova poslovanja te metoda prodaje.


– Boravak i rad u Startup inkubatoru Rijeka bio je inspirirajuće iskustvo. Paralelno s razvojem ideje Food Forwarda, počeo sam realizirati i dvije druge poslovne ideje, u jednom sasvim drugom poslovnom području. Sve u svemu, riječki Start-up inkubator preporučio bih kao sjajan korak za sve one mlade ljudi koji se žele upoznati sa svijetom poduzetništva i naučiti kako razvijati svoje poslovne ideje – stav je Luke Karla Kauzlarića.