Lažna prijava

Oglasio se i Mate Rimac: Nadam se da nemam tako ograničene sugrađane, ali ništa me ne bi čudilo

P. N.

snimio Denis Lovrović

snimio Denis Lovrović

Podsjetimo, kako smo već izvijestili, antimigrantska histerija koju šire populistički političari, odnosno političari i "facebook aktivisti" ekstremne desnice rezultirala je bizarnom situacijom, kad je žena u Samoboru prijavila je policiji da je u trgovačkom centru vidjela ilegalne migrante, ali u pitanju su buili Rimčevi zaposlenici.



Inovator i poduzetnik Mate Rimac reagirao je na vijest da je nepoznata žena prijavila njegove strane zaposlenike kao – ilegalne migrante. Podsjetimo, na ovu dojavu reagirala je i policija, koja je utvrdila da je riječ o stranim stručnjacima, s dozvolama za rad u Hrvatskoj, odnosno u Rimčevoj kompaniji.


– Stvarno se nadam da naši građani nisu toliko ograničeni. Ali obzirom da znam kako se neki odnose prema “Bosancima” iz prve ruke, ništa me ne bi čudilo”, komentirao je bizaran slučaj Mate Rimac.


Podsjetimo, kako smo već izvijestili, antimigrantska histerija koju šire populistički političari, odnosno političari i “facebook aktivisti” ekstremne desnice rezultirala je bizarnom situacijom, kad je žena u Samoboru prijavila je policiji da je u trgovačkom centru vidjela ilegalne migrante, ali u pitanju su buili Rimčevi zaposlenici.




O ovom slučaju oglasio se i samoborski gradonačelnik, predsjednik HSS-a Kređšimir Beljak, koji je upozorio građane da ne nasjedaju na laži i da bezrazložno ne šire strah i paniku.