Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
25. siječnja 2020.
Novo lice

DIO SDP-ovaca NAŠAO SPASITELJA 'Klisović je budućnost, a pitanje je može li Bero preživjeti konvenciju'

Arhiva NL
Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2018. u 10:03 2018-01-15T10:03:25+01:00

Pitanje je trenutka kad će se od Bernardića zatražiti da se povuče, dovoljna je još jedna negativna anketa s padom rejtinga, upitno je može li tada Bero »preživjeti« konvenciju, pa je onda dobro da se u medijima vide i nova imena poput Klisovića«, kaže naš sugovornik

Neki od zastupnika kritizirali su u Ogulinu Zlatka Komadinu što je apriori u medijima napao moguću kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika države.

»Nelogično je ići kontra te moguće kandidature ako bi ona i SDP-u donijela rast rejtinga. To su sve potencijalni glasovi SDP-a. Za koga bi birači SDP-a sada glasali nego za Milanovića? Zašto to napadati ako su to i naši glasovi«, rekao je jedan od zastupnika koji nam je nakon sjednice rekao i kako je dobro da se Joško Klisović, kao čovjek s besprijekornim CV-ijem, počeo javno profilirati kao lice budućnosti SDP-a.

– Pitanje je trenutka kad će se od Bernardića zatražiti da se povuče, dovoljna je još jedna negativna anketa s padom rejtinga, upitno je može li tada Bero »preživjeti« konvenciju, pa je onda dobro da se u medijima vide i nova imena poput Klisovića«, kaže naš sugovornik.

Bernardić je, pak, u vezi s relativno niskim rejtingom stranke rekao kako je siguran da više neće padati, da je rezultat mnogih neistina i da će rejting sigurno rasti. Potpuno je siguran da će ta reorganizacija preokrenuti trendove.

Na pitanje hoće li bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović imati podršku stranke ako se bude kandidirao za predsjednika države, Bernardić je odgovorio da će se o tome razgovarati ako i kad za to dođe vrijeme.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu