Vrijedan "papirić"

Navijači na Rujevici čekaju na karte za utakmicu Hrvatska – Slovačka satima prije otvaranja blagajni

Marko Cvijanović

Foto Marko Cvijanović

Foto Marko Cvijanović



Iako se ulaznice za utakmicu Hrvatske i Slovačke na blagajnama na Rujevici mogu kupiti tek danas od podneva, mnogi su odlučili ništa ne prepustiti slučaju i “kampirati” ispred prodajnih mjesta satima prije.


Na Rujevici smo zatekli veliku gužvu nekoliko sati prije formalnog otvaranja blagajni, a zanimljivo je da među onima koji čekaju svoj “papirić” nisu samo Riječani – zatekli smo čak navijače iz Zagreba, Osijeka i Splita.


Blagajne će raditi do 18 sati ili do rasprodaje ulaznica. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.




Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenoga. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, za što postoji mala vjerojatnost, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona HNK Rijeka. Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 200 kuna za zapadnu, 150 kuna za istočnu, odnosno 100 kuna za sjevernu tribinu, a od 11. studenoga iznosit će 250 kuna za zapaadnu, 200 kuna za istočnu, odnosno 125 kuna za sjevernu tribinu.


Foto Marko Cvijanović


Foto Marko Cvijanović