Zadranin u riječkom dresu

Marin Tomasov: Svaka čast suigračima na reakciji poslije Dinama

Ivan Volarić

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler



RIJEKA » Marin Tomasov s dva pogotka prometnuo se u prvo ime prošlonedjeljnog susjedskog derbija. Zadarski ofenzivni veznjak u prvome je poluvremenu na sjajnu asistenciju Anasa Sharbinija hladnokrvno reagirao izašavši ispred vratara Drevena, a u nastavku je »poslužio« svoj specijalitet. Poslao je iz slobodnog udarac loptu preko zida neuhvatljivo za pulskog vratara i zasluženi pljesak s tribina. 


  – Slobodne udarce vježbam na treninzima. A kada puno radiš i ulažeš u sebe onda te i Bog nagradi. Nitko sretniji od mene što je lopta ušla u mrežu – govorio je nakon svoje najbolje utakmice u »bijelom« dresu Marin Tomasov, koji je s dva pogotka Puljanima uvećao svoj proljetni golgeterski učinak na ukupno četiri gola u službenim utakmicama. 


  – Moji pogoci su samo plod dobre igre cijele momčadi. Svaka čast ekipi na reakciji nakon utakmice s »Dinamom« koja je donijela poprilično pražnjenje u emotivnom smislu. 




  Tomasov se, kako se bliži kraj proljeća, kao i cijela momčad diže u formi. 


  – Kada igraš onda je prirodno da i forma raste. Ali, iza svega stoji rad i samo dobar rad na treninzima. 


  Puljani su pali lakše od očekivanog. 


  – Pružili smo protiv »Istre 1961« stvarno sve od sebe u ovom trenutku, a što je najvažnije dobili utakmici. Hvala navijačima na podršci, oni su kao i uvijek bili naš vjetar u leđima. Svaka im čast. Ništa, okrećemo se idućem susretu protiv »Splita«. Očekuje nas teška, tvrda utakmica, ali igramo doma. Glupo je napominjati da idemo na sva tri boda – rekao je Tomasov.