Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Ratno stanje

DAMIR MIŠKOVIĆ: Tužan sam zbog stvari koje se dešavaju bez razloga, jer ima puno laži...

Damir Mišković/I. TOMIĆ
Damir Mišković/I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2018. u 18:15 2018-11-24T18:15:00+01:00

Ne mogu ja kao predsjednik imati isto mišljenje kao i ultrasi. Oni to trebaju poštivati, ja njih poštujem. U demokraciji smo, ali nije lijepo to što se radi - rekao je Mišković.

RIJEKA Damir Mišković, predsjednik Rijeke, bio je dvojakog raspoloženja nakon velike pobjede nad Dinamom. Bodovi su ostali na Rujevici, momčad je ostavila srce na terenu, a sa sjevera su nakon dugio vremena poletjele baklje i rakete na travnjak.

- Bila je ovo muška, prava europska utakmica koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Mi smo bili sretniji i jednostavno pobijedili. Treba i dalje nastaviti s ovakvim igrama, s ovakvom borbenošću, željom i voljom... Ovako Rijeka funkcionira. To smo htjeli od početka sezone, no nažalost neke stvari su otišle krivim smjerom i sad se dečki vraćaju - ustvrdio je Mišković.

Potez navijača sa sjevera Rujevice osudila je većina Rijekinih simpatizera. Predsjednik?

- Nisam ljut već jednostavno tužan. Tužan sam zbog svih tih stvari koje se dešavaju bez razloga. Nadam se da ćemo kroz razgovor svi shvatiti da u tome ima puno laži. Klub i navijači, svi zajedno trebamo živjeti. Ne mogu ja kao predsjednik imati isto mišljenje kao i ultrasi. Oni to trebaju poštivati, ja njih poštujem. U demokraciji smo, ali nije lijepo to što se radi - rekao je Mišković.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze