Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Nema dogovora

ČUDNA SITUACIJA Žuta i Gorgon ne žele pregovarati o novom ugovoru do zime, a onda mogu otići bez obeštećenja

Edi Šunjić (Dinamo) i Alexander Gorgon (Rijeka)/D. LOVROVIĆ
Edi Šunjić (Dinamo) i Alexander Gorgon (Rijeka)/D. LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 20. studeni 2018. u 15:56 2018-11-20T15:56:00+01:00

Tijekom zimske stanke bit će vremena za razgovor o ugovoru i ostalim stvarima - rekao je Austrijanac Alexander Gorgon na tu temu za portal germanijak.hr, odnosno Sportske novosti

RIJEKA Leonard Žuta, Alexander Gorgon, Dario Čanađija i Andrej Prskalo četvorica su igrača Rijeke kojima ističu ugovori istekom ove sezone. Prema slobodnoj procjeni, piše portal germanijak.hr pozivajući se na Sportske novosti, s Čanađijom i Prskalom neće biti problema, no kod Gorgona i Žute sve je otvoreno.

- Nema ništa što bih mogao reći s velikom sigurnošću. Počeli smo malo razgovorati, ali sada je važno da do zime polusezonu završimo u pozitivnom tonu, da se svi držimo kao momčad, a  onda će biti prilike za razgovore o situaciji svakog pojedinca. Sad nam u fokusu mora biti momčad, a tijekom zimske stanke bit će vremena za razgovor o ugovoru i ostalim stvarima - rekao je Gorgon na tu temu.

Inače, svaki igrač koji uđe u posljednjih šest mjeseci ugovorne obveze može bez obeštećenja potpisati (pred)ugovor s novim klubom čime se osjetno smanjuje manevarski prostor u pregovorima oko produženja ugovora i zaštite klupskih interesa ove zime. Podsjetnika radi nekada su na Rujevici prije ulaska u zadnju godinu ugovora (Lešković, Mitrović...) odvajali "neposlušne" igrače od rada s prvom momčad. Vremena se mijenjaju... Austrijanac Alexander Gorgon je nedavno dobio kapetansku traku iako ove zime može potpisati za drugi klub i na ljeto otići besplatno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.