Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Pred objektivom

foto PRET-A-PORTER Riječki model Jelena Stanković zvijezda je nove Boudoir kampanje

Kampanju potpisuje Mladen Šarić
Kampanju potpisuje Mladen Šarić
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2018. u 11:14 2018-05-24T11:14:00+02:00

Fotografije za novu kolekciju brenda Boudoir snimljene su u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima. Riječanka Jelena Stanković pozirala je pred objektivom poznatog modnog fotografa Mladena Šarića

Jelena Stanković, riječki model s uspješnom međunarodnom karijerom, zvijezda je kampanje za novu kolekciju »Boudoir believe in your #selfie« poznatog dizajnerskog dvojca Boudoir.

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević novu su prêt-à-porter kolekciju satkale od ženstvenih komada, neodoljivih impresionističkih printeva koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir. Kolekcija sadrži originalne tkanine, neobične 2D detalje i romantične volane od tila.

Dizajnerice uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i prepoznatljivih couture elemenata koji se provlače i kroz prêt-à-porter kolekciju koja je izvanredan spoj prepoznatljive Boudoir estetike i nosivih silueta.

Foto Mladen Šarić

Izuzetni materijali, krojevi te vrhunska izrada samo su neki od razloga zašto se »boudoirke« ponose kolekcijom koja je kompletno proizvedena u Hrvatskoj te se s pravom može reći da dizajnerice rodom iz Mošćenica imaju etičku proizvodnju koja je itekako tražena i prati svjetske trendove u modnoj industriji.

Fotografije za novu kolekciju brenda Boudoir snimljene su u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima. Jelena Stanković, model agencije Colors Model Scouting, pozirala je pred objektivom poznatog modnog fotografa Mladena Šarića. Nova kolekcija dvojca Boudoir genijalno je prezentirana inspirativnom fotografskom pričom koju je Šarić i osmislio i snimio.

Foto Mladen Šarić

Njegova moderna fotopriča zamišljena je kao sarkastična vizija današnje opsesije društvenim mrežama, gdje nas lajkovi i komentari polako pretvaraju u tašte Narcise željne pažnje. Društveni su mediji pretvorili relativno skromne pojedince u skupinu ego-manijaka željnih medijske pažnje koji su opsjednuti stvaranjem slike savršenog života.

Foto Mladen Šarić

Cijela ideja pretočena je u niz fotografija čija slojevitost nerijetko rezultira optičkim varkama; isto kao i na društvenim medijima nije baš sve kako se čini. Za frizure se pobrinula Milena Maršić iz Salona Glamour, za make-up Tena Bašić, za styling Ana Nikačević, a za video Sanja Bistričić.

Foto Mladen Šarić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.