Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
21. studenoga 2018.
Traper je "in"

Limitirana kolekcija Roberta Severa: Neka nova jeans generacija

Limitirana kolekcija Roberta Severa: Neka nova jeans generacija
Limitirana kolekcija Roberta Severa: Neka nova jeans generacija
Autor:
Objavljeno: 7. svibanj 2017. u 10:39 2017-05-07T10:39:32+02:00

 Jakne su ukrašene i unikatnim bedževima koje smo izradili specijalno za ovu ediciju, kao i našim prepoznatljivim RS metalnim gumbima, otkrio je Sever

Robert Sever u prodaju je pustio limitiranu kolekciju od 50 komada odjeće koja se temelji na odjevnim predmetima od trapera i pamuka, namijenjenih mlađoj populaciji. Odjeća se može naći samo u zagrebačkom S.O.S. storeu, koji svojim posebno uređenim interijerom odskače od klasičnih modnih dućana.

– Jakne su ukrašene i unikatnim bedževima koje smo izradili specijalno za ovu ediciju, kao i našim prepoznatljivim RS metalnim gumbima. Materijali su uglavnom pamučni, kako bi cijela kolekcija, koja sadrži i muške i ženske odjevne kombinacije bila ugodna za nošenje.

Kolekcija sadrži muške i ženske odjevne kombinacije, kao i modne dodatke i torbice. Htjeli smo našim klijentima ponuditi nešto stvarno posebno, jedinstveno i trendy, rekao je Robert Sever, dizajner koji je svoju modnu liniju odlučio predstaviti isključivo u S.O.S. concept storeu kako bi se što bolje približio mlađoj urbanoj publici. Miješanje različitih uličnih stilova, koji se uklapaju u jednu novu dizajnersku cjelinu - to je nit vodilja Severovog dizajna, a i koncept State of Style-a pa ova logična suradnja na modnom tržištu zasigurno neće proći nezamijećeno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin
PLINSKI BIZNIS Imaju li tvrtke i obrti izbor ukoliko porastu cijene plina

Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin