Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
17. veljače 2020.
Haljine s pričom

Džana Ravlić predstavlja mini kolekciju za maturantice

Foto Ivor Mažar
Foto Ivor Mažar
Autor:
Objavljeno: 3. veljača 2018. u 9:32 2018-02-03T09:32:00+01:00

Kada radim maturalne haljine svaka mora imati vlastitu priču jer dvije djevojke ne žele imati jednaku haljinu, kazala je iskusna riječka dizajnerica Džana Ravlić

Maturantice danas znaju što žele dolaze nam s jasnom idejom o haljini kakvu žele nositi na zabavi kojom slave završetak srednjoškolskog obrazovanja, govori nam to riječka dizajnerica Džana Ravlić čiji je rad prepoznat je među ženama i djevojkama koje traže unikatne haljine za različite prigode.
Ravlić priznaje da voli raditi s maturanticama i upravo je njima posvetila novu kampanju snimljenu ovih dana u prostoru Trsatske gradine.

– Jako smo zadovoljni rezultatom. Fotograf Ivor Mažar pronašao je savršeno mjesto u koje su se moje haljine lijepo uklopile. Jako sam zadovoljna i frizurama i make up-om koje je su napravile Tea Čiković i Ana Mikulec, obje iz Studija ljepote Anais. Volim raditi s osobama koje prate moje vizije, govori nam Ravlić koja nam je skice haljina pokazala i prije nego su bile realizirane i već se tada vidjelo da će završni rad biti haljina u kakvoj će se svaka djevojka dobro osjećati.

Foto Ivor Mažar

Sally147

Po materijale za haljine Ravlić je otišla u London jer je htjela da ove haljine budu nešto posebno.

Sally70

– Za raskošne haljine koristila sam poznatu francusku chantilly čipku ukrašenu kristalima i perlicama. Za ostale haljine koristila sam šifon, brokat, žakard i miraž. Kada radim kolekciju za reviju, tada su haljine povezane jednom idejom, a kod maturalnih haljina je posve drugačiji slučaj. Svaka haljina mora imati vlastitu priču jer dvije djevojke ne žele imati jednaku haljinu. Ako je jednak materijal, tada kroj mora biti različit. Jako se trudim da se ne ponavljam, naglašava Ravlić koja je u ovu mini maturalnu kolekciju uvrstila kratke i duge haljine.

Foto Ivor Mažar

– Kada djevojka dođe s jasnom idejom i željom kako želi da njena haljina izgleda, ja joj tu ideju pomognem razraditi, a nakon što krenemo u realizaciju i šivanje, završne probe odrađujem sama jer mi je to veliki gušt i želim da svaki detalj bude na svome mjestu, zaključila je Ravlić koja je svjesna da je maturalna zabava najvažniji dan u životu djevojke i ona im ga želi učiniti savršenim.

Sally183

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.