Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
18. siječnja 2020.
Mjesečni prilog o zdravlju

U subotu 8. studenoga u Novom listu ŽIVJETI ZDRAVO

U subotu 8. studenoga u Novom listu ŽIVJETI ZDRAVO
U subotu 8. studenoga u Novom listu ŽIVJETI ZDRAVO
Objavljeno: 5. studeni 2014. u 17:30 2014-11-05T17:30:00+01:00

Jedan od najvažnijih činitelja zdravlja, kvalitete života, dugovječnosti a jednako tako i liječenja jest zdravstvena pismenost.  Što znači biti zdravstveno pismen i koje vještine to uključuje možete pročitati u novom izdanju priloga Živjeti zdravo.

Nađa Berbić piše o novim trendovima u medicina u razvijenom dijelu svijeta - Skandinaviji, Americi, Kanadi, Australiji, koja je okrenuta  čovjeku a ne dijagnozi, osobi i njezinim resursima, a ne bolesti, medicina u kojoj se zdravstveni radnici cijene a ne cijede.

Uz to donosimo i teme o budućnosti edukacije s personaliziranim oblicima učenja.

Zašto je dobro da se kroz život mijenjamo i zašto je preobrazba odlika razvoja osobe, čitajte u temi o tome kako nas promjene navika preobražavaju. Saznajte kako ćete kritički razmotriti vlastita ograničenja i odbacite sputavajuće navike koje nastanu s razlogom ali često opstaju bez potrebe.

Upoznajte i novo moćno oružje, lijek koji će ženama širom svijeta pomoći da prežive neke od najagresivnijih oblika karcinoma dojke.

Za sladokusce donosimo podsjetnik na namirnice mjeseca, i delikatese koje se od njih mogu spraviti: njoki od bundeve, tjestenina i palačinke od heljde .

Podsjetite se i na važnost zubne higijene, to je ne samo važan dio zdravlja nego je zdrav osmijeh jedno od najvažnijih obilježja našeg izgleda. 

U Živjeti zdravo, mjesečnom prilogu o zdravlju  s vama dijelimo najnovije teme, saznanja i iskustva eksperata koji nas upućuju na zonu dobrog življenja. U njoj ima mjesta za sve ono što je prijateljsko prema zdravlju i okolišu, bez obzira na to jesu li u pitanju nove ideje, informacije, proizvodi, ili tehnologije.

 Teme iz prošlih brojeva priloga Živjeti zdravo možete pročitati na portalu www.novilist.hr/Magazin

ŽIVJETI ZDRAVO u Novom listu u subotu 8. studenoga!

08.11-1

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.