Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.

Orcus Plus – za čistoću i sve više zadovoljnih kupaca

Orcus Plus – za čistoću i sve više zadovoljnih kupaca
Orcus Plus – za čistoću i sve više zadovoljnih kupaca
Objavljeno: 10. studeni 2017. u 13:25 2017-11-10T13:25:24+01:00

Na sajmu u Opatiji i uspješna firma koja pokušava biti drugačija od drugih, te stalno širi poslovanje

OPATIJA Među izlagačima na sajmu u Opatiji je i firma Orcus Plus sa sjedištem na Kukuljanovu i poslovnicama u Zagrebu, Poreču, Šibeniku, Biogradu na moru i Otočcu, a planiraju i otvorenje poslovnice u Osijeku. Bavi se distribucijom higijensko potrošnog materijala vodećih domaćih i svjetskih brendova, te surađuje s višeod 2.500 zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske.

– Pratimo trendove na tržištu i pokušavamo biti drugačiji od drugih. Higijenapostaje sve bitniji segment svakog objekta, a OrcusPlus želi zadovoljiti kupca rješavanjem svih bitnih točaka u higijeni, te postići maksimalni učinak i uštedu koju kupac zahtijeva.

Naši sistemi i profesionalna sredstva za čišćenje zadovoljavaju visoke standarde najzahtjevnijih i pružaju potpuno zadovoljstvo krajnjem kupcu. Asortiman obuhvaća papirnu konfekciju i sapune, osvježivače s pripadajućim profesionalnim držačima, profesionalna sredstva za čišćenje, te ostali kvalitetni higijensko - potrošni materijal.

Svi su proizvodi ekološki prihvatljivi, a naš uspjeh je potpuno zadovoljstvo krajnjeg korisnika koje se dokazuje konstantnim dolaskom novih kupaca i proširenja naše prodaje – rekli su direktor Danor Čargonja, te direktor prodaje Alen Host.

Orcus Plus

Orcus Plus

Orcus Plus

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.