Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.

Aleksandra Dojčinović priprema se za blagdane

Aleksandra Dojčinović priprema se za blagdane
Aleksandra Dojčinović priprema se za blagdane
Objavljeno: 26. studeni 2016. u 0:01 2016-11-26T00:01:00+01:00

Nedugo nakon što je na spektakularnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu predstavila novu kolekciju, najuspješnija domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović posvetila se pripremama za nadolazeće blagdane. Uvijek zaposlena Alex otkrila je na svojim Facebook i Instagram profilima da je ove godine dobila preuranjeni poklon za Božić, uz pomoć kojeg će blagdane dočekati sa savršeno glatkom kožom. Svoje iskustvo s Philips Lumeom SC2009, trenutno najpopularnijim IPL uređajem za kućnu upotrebu, podijelila je s fanovima:

-Nakon svih do sada iskušanih, poprilično bolnih i neugodnih metoda, koje uz to zahtijevaju planiranje vremena za tretmane i na čije se prve učinke dugo čeka, ovo je idealan proizvod! Lumeu koristim kad god poželim, tretman kratko traje, a dizajnom je toliko praktična da ju mogu ponijeti i na putovanje. Srećom, potpuno je bezbolno, a prve rezltate trebala bih vidjeti prije Nove godine, što će ovaj poklon učiniti još idealnijim - govori dizajnerica.

Philips Lumea kućni je IPL uređaj za uklanjanje dlačica koji upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na pulsirajućem svjetlu visokog intenziteta kakva se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. 

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i spriječava njezin ponovni rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica do 75% već nakon tri tretmana, a optimalni rezultati u najvećem broju slučajeva postižu se nakon četiri do pet tretmana. Nakon prvih nekoliko upotreba, tretman Lumeom u prosjeku je potrebno ponoviti tek nakon dva mjeseca kako bi se koža održala glatka i bez dlačica. Drugim riječima, kako bi savršeno pristajala cijelo proljeće i ljeto uz najnovije Lei Lou kreacije!

Nagrada za proizvod godine u katogoriji osobne njege, odnosno, uklanjanja dlačica, koju dodjeljuje svjetski poznata nagrada Izabrani Proizvod Godine, a koja je kao kriteriji uzimala u obzir atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi dokaz je da je Philips Lumea trenutačno najbolji beauty gadget kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica. 

Više informacija o upotrebi te svoj primjerak Philips Lumee po akcijskim cijenama potražite u Technomarketu ili na www.technomarket.hr !

Alex i Lumea_lice

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.