Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4n
Sutra: 15° 15° 4n
25. travnja 2019.
'Sustavna kontrola'

Promet na graničnim prijelazima već pojačan, ali prave se gužve tek očekuju tokom dana

Foto D. Lovrović
Foto D. Lovrović
Autor:
Objavljeno: 17. travanj 2017. u 8:10 2017-04-17T08:10:00+02:00

Hrvatski autoklub podsjeća da se zbog sustavnih graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima tijekom dana očekuju i duža čekanja pa mole vozače za strpljenje

Promet je povremeno pojačan na graničnim prijelazima Bregana u oba smjera, Stara Gradiška na ulasku i Pasjak na izlasku, priopćio je u ponedjeljak ujutro HAK.

Hrvatski autoklub podsjeća da se zbog sustavnih graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima tijekom dana očekuju i duža čekanja pa mole vozače za strpljenje.

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jak vjetar puše i na dionicama autocesta A1 od prolaza Vučipolje do vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobića. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Kolnici su mokri ili samo vlažni i skliski u Dalmaciji, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i dijelu središnje Hrvatske. U Gorskom kotaru ponegdje ima i magle.

Smanjena je vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka