Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. veljače 2019.
HAK

Oprezno u prometu: U Gorskom kotaru i Lici pada slab snijeg

Foto S. Drechsler
Foto S. Drechsler
Autor:
Objavljeno: 19. travanj 2017. u 9:03 2017-04-19T09:03:36+02:00

Slab snijeg pada u Gorskom kotaru i Lici, pa se vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme, navodi se u izvješću HAK-a od 7,20 sati. 

Za sav promet zatvorene su državne ceste: DC54 Maslenica-Zaton Obrovački (zbog bure) i DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno (zbog snježne vijavice).

Samo za osobna vozila otvoreni su: dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina– DC50 i DC27); dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar – DC3) i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog opasnosti od divljači (srne) na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod motela Plitvice u smjeru istoka pzivamo vozače na oprez!

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima: Bregana (kolona je duga oko 3 km), Pasjak i Macelj.

S obzirom na povremene, sustavne granične kontrole i pojačan promet prema graničnim prijelazima, osobito s BIH na ulazu te Slovenijom na izlazu iz HR, upozoravamo i na povremeno duža čekanja. Vozače molimo za strpljenje i razumijevanje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!
Započela je modernizacija strukovnog obrazovanja na dobrobit učenika i gospodarstva Republike Hrvatske!

UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!