AntiValentinovo

Zoološki vrt nudi osvetu slomljenim ljubavnicima – nazovite otrovnu zmiju po bivšim partnerima

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: InstagramZoološki vrt u Australiji nudi priliku da imenujete otrovnu zmiju po svom bivšem partneru na Valentinovo. Da, dobro ste pročitali.


U ovom zoološkom vrtu jasno razumiju kako je kada se čovjek osjeća odbačen ili mu je slomljeno srce, pa su se dosjetili savršene osvete, prenosi LADbible.


Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac na Wild Life Sydney Zoo te objasniti zašto je vaš bivši ili bivša zmija, a zoološki vrt će odlučiti tko će pobijediti, ili bolje rečeno izgubiti.

Zmija koja će biti imenovana je smeđe boje i glasi za jednu od najotrovnijih zmija na svijetu. Također je potrebno uplatiti donaciju od jednog dolara koja ide Fondu za očuvanje divljeg života, što je zapravo prilično genijalna taktika za prikupljanje sredstava.


Pobjednik neće samo imati priliku reći svijetu da je njihov bivši imenjak jedne od najotrovnijih zmija na svijetu, nego dobiva i certifikat te priliku besplatno posjetiti zmiju svaki dan u nadolazećoj godini.


Prijaviti se može do 13. veljače kako bi zoološki vrt mogao razmotriti sve prijave, prije nego što proglasi pobjednika na Valentinovo.