Online putopisno druženje

Sjajna inicijativa agencije World Traveler: Svi ste pozvani na zajedničko “putovanje” Saharom

P. N.

FOTO/Damir Vujnovac

FOTO/Damir Vujnovac

Ostanimo doma i putujmo virtualno uz Damira Vujnovca i "Glas iz Sahare".Nedostaju vam putovanja u ovo #ostajemdoma vrijeme? Vašem nemirnom duhu najteže je palo mirovati na jednom mjestu, ali u situaciji u kakvoj se nalazimo, zdravlje nam svima ipak mora biti na prvom mjestu. Pronašli smo rješenje za sve vas ovisnike o putovanjima.


Putnička agencija World Traveler odlučila je svoja putopisna druženja World Traveler’s Bar preseliti u prostranstva interneta i organizirati svoje prvo ONLINE & LIVE putopisno druženje. Već ove srijede (01.04.) od 19:00 imat ćete priliku virtualno putovati u društvu strastvenog putnika Damira Vujnovca, koji se uključuje LIVE na Facebook stranici World Traveler’s bar.


Svojim inspirativnim pričama i nesvakidašnjim iskustvima, Damir će vas preseliti u Zapadnu Saharu, među krupne oči i široke osmijehe zaboravljenog naroda Saharawi.
Narod je ovo koji već više od 40 godina živi u izbjegličkim kampovima, ovisan o donacijama vode i hrane, stotinama kilometara udaljen od vegetacije, ali i narod s 90% pismenih, gdje vrtići i škole funkcioniraju uz entuzijazam pojedinaca i između čijih izbjegličkih kampova se trči Sahara maraton.


Upravo je taj maraton bio povod susreta Damira Vujnovca s narodom Saharawi, susreta koji je, ispostavit će se, izrastao u povezanost za cijeli život, pretočen u emotivni i inspirativni projekt Glas iz Sahare.


Čut ćete od Damira kako izgleda svakodnevni život u izbjegličkom kampu gdje temperature tijekom 24 sata variraju i do 50°C, kako je kad se saharski pijesak uvuče u svaku poru, čemu se raduju djeca naroda Saharawi, čime se bave odrasli, kako je živjeti među njima i sa njima i koja je to njihova zaboravljena priča. 


Javite svojim prijateljima ovisnicima o putovanjima da uz online izdanje World Traveler’s Bara mogu putovati svijetom čak i u #ostanidoma vrijeme. Natočite čašu vina, udobno se smjestite i u srijedu 01.04. u 19:00 pratite Facebook stranicu World Traveler’s Bara. Inspirativni putnik Damir Vujnovac uživo donosi Glas iz Sahare u vaš dom. 


FOTO/Damir Vujnovac


FOTO/Damir Vujnovac