Prijenosni bide

Ako niste kupili zalihe toaletnog papira – Amazon prodaje nešto što će vam biti od pomoći

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

U bočicu stane 400 ml vode što je, prema proizvođaču, "dovoljno za efektivno čišćenje".Proteklih smo tjedana svjedočili općoj navali na toaletni papir, a za sve koji su možda na posljednjoj roli, Amazon je pripremio riješenje. Kompanija na svojoj mrežnoj stranici prodaje – prijenosni ručni bide. 


LADBible prenosi da recenzije ovoj korisnoj stvarčici daju ocjenu 4.6 od mogućih 5.


“Ergonomski nježna bočica za stiskanje, napravljena od izdržljivog materijala, odlična je ekonomska alternativa skupocjenim i masivnim elektroničkim bideima”, stoji u opisu proizvoda. Uputstva za uporabu su jednostavno – spremnik treba napuniti vodom direktno iz slavine (po temperaturi koja vam osobno odgovara), a zatim stisnuti za čišćenje.

U bočicu stane 420 ml vode što je, prema proizvođaču, “dovoljno za efektivno čišćenje”. To znači da usred “posla” nećete ostati bez vode pa nećete morati pauzirati i ponovno puniti spremnik. Naravno, modeli se međusobno razlikuju pa tako možete odabrati i onaj od 620 ml vode, za svaki slučaj.


Ako niste sigurni u vlastite zalihe toaletnog papira, provjerite na online kalkulatoru je li vam ona dovoljna, a ako nije – Amazon je od vas udaljen samo jedan klik.