Kraljevski signali

Znate li što znači ako kraljica Elizabeta II. stavi torbu na stol? Navodno osoblju šalje tajne signale

Portal Novilist.hr

FOTO/Geograph

FOTO/Geograph

Posebno dizajnirana torbica kraljice Elizabete navodno služi za slanje tajnih signala njezinom osoblju. Prilikom rukovanja s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, kraljica Elizabeta II. nosila je ručnu torbicu za koju NY Post prenosi da joj služi za slanje tajnih signala osoblju.


Modni dodatak potpisuje Launer, jedan od dvjesto dizajnera u kraljičinom posjedu. Torbica navodno služi za slanje diskretnih uputstava njezinom osoblju, a kraljica u njoj čuva i drage suvenire.  


Ako kraljica svoju torbu stavi na stol tijekom večere, to bi bio signal da ju osoblje ostavi samu na pet minuta.
Ako torbicu stavi na pod, signalizira da je razgovor koji vodi dosadan i želi da ju se od istoga „spasi“, prenosi NY Post.


Ova posebno dizajnirana torbica ima duži remen da bi se kraljica mogla lakše rukovati, a ima i koristan dodatak – malenu kuku kojom se može jednostavnije objesiti.


Jedan od stručnjaka za kraljevsku obitelj, kaže da Elizabeta II. u torbici uvijek nosi ogledalce, ruž i pet britanskih funti za donaciju crkvi.


Londonski Lady Magazine piše da se u torbici nalaze i naočale za čitanje, nalivpero i mint bomboni.


„Istraživač torbica“ Phil Dampier, naveo je da kraljica nosi privjeske za sreću koje je dobila od djece. Isti uključuju igračkicu psa i konja, ali i fotografiju princa Andrewa iz 1982. godine, kada se vraćao s Falklandskog otočja.