Nenajavljeni posjeti

Živciraju vas stalni dolasci punice? Ovaj je tip osmislio obranu i postao hit na Redditu

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Nije rijetkost da se muž ne slaže s roditeljima svoje žene, ali jedan je muškarac sve podignuo na novu razinuPonekad čujemo različite izlike zašto jedan od supružnika ne želi provoditi vrijeme s njegovim ili njezinim roditeljima, te ostalim članovima obitelji. Ponekad su razlozi smiješni, a isprike još smješnije.


Pored onih „radimo taj dan“ ili „boli me glava“, jedan je muškarac igru podignuo na novu razinu. Da bi izbjegao dolazak punice u posjet, nabavio je – tarantulu.


LADBible je priču iskopao na platformi Reddit, gdje je korisnik objavio da „privatnost njegovoj punici ne znači ništa“ i da „njegova supruga odbija postaviti granice“.


„Svaki dan dođu nenajavljeni u posjet mojoj ženi ili da bi se igrali s klincima. Ne samo da nikad nemam odmora od njihovih zanovijetanja, nego nemam niti privatnosti“, napisao je korisnik.
„Prije nekoliko mjeseci, moja je punica poludjela vidjevši pauka u kutu.“, dodaje korisnik.


U tom mu je trenutku na pamet pala ideja za dodatak u obitelji koji će zaustaviti nenajavljene posjete.


„Dobio sam ideju uzimanja tarantule da bih spriječio učestale dolaske punice. Tarantula se nalazi u terariju u dnevnom boravku. Prvo sam pitao suprugu slaže li se s idejom, ali nisam joj rekao pravu motivaciju. Sada je sve super – njezin tata i dalje dolazi, ali mama joj ne može podnijeti pauka“, prenosi LADBible.


Dodao je i da misli kako nije imao izbora nego uzeti pauka, a i da je to sada cool ljubimac.


Podijelio je svoju priču na Redditu i pitao korisnike što misle o njegovoj ideji.


„Čini mi se da supruga želi odmak od mame, ali ne želi posljedice koje bi se mogle dogoditi ako isto pokuša“, napisao je jedan korisnik.


„Mislim da je svjesna da joj se mama boji pauka, ali čini se da se odlučila praviti blesava i sada ima win – win situaciju“, dodao je drugi.