Milijunašica na jedan dan

Žena vratila 35 milijuna dolara koji su zabunom dospjeli na njezin bankovni račun

P. N.

Reuters

Reuters

"Pomislila sam 'wow, imam mnoštvo novca. Milijunašica sam", kazala jeJedna je žena nakratko postala milijunašica kada je 27 milijuna funti zabunom dospjelo na njezin račun. Poštena je žena odmah odlučila vratiti novac, prenosi portal VT.


Ruth Balloon je bila šokirana kada je nedavno otkrila pozamašnu svotu novca na svom bankovnom računu. Odmah je kontaktirala banku koja joj je rekla da se transfer dogodio zabunom. Balloon je odmah vratila novac u teksašku banku “Legacy Bank Texas”.


“Pomislila sam ‘wow, imam mnoštvo novca. Milijunašica sam. Imam snimku zaslona da mogu potvrditi što mi se dogodilo, priča je nevjerojatna. Ponadala sam se da nas je netko zbilja počastio s 35 milijuna dolara”, kazala je Ballon.
Kao i svatko kome bi se ovo dogodilo, Ballon je odmah počela razmišljati što bi napravila s novcem da ga je mogla zadržati. “Prvo bih deset posto dala crkvi. Zatim bih nešto donirala, a nešto bih uložila u nekretnine”, otkrila je.


“Ovog je utorka naš klijent napravio depozit inozemne valute na njezin bankovni račun. Zbog fluktuacije, sve transakcije strane valute moraju se unijeti ručno u naš sistem kroz stražnji ured. Kada je depozit našeg klijenta prihvaćen, naš je predstavnik pogreškom utipkao broj njezinog korisničkog računa”, stoji u objašnjenju Legacy Texas Bank.