Ne bismo probali

Žena svakodnevno ispija vlastiti urin. Tvrdi da joj se oporavio imunitet i da je sada puna energije

P. N.

Kayleigh se bavi i jogom / Pixabay.com

Kayleigh se bavi i jogom / Pixabay.com

Novi režim kojem se zbog bolesti okrenula uključivao je dijetu, jogu i čašu urina, a već je nakon nekoliko dana osjećala poboljšanje.Dok većina ljudi ujutro voli popiti topli čaj ili kavu, Kayleigh Oakley ima nešto drugačiji ritual.


Kako prenosi Lad Bible, Kayleigh pije časti vlastitog urina svako jutro kako bi joj oporavio imunitetni sustav i dao više energije za ostatak dana. 33-godišnjakinja navodi kako joj urin pomaže i pri pročišćenju kože.


Ona kaže da ispijanje urina ne može učiniti ništa loše i da je sve stvar medicinskog gledišta, a tekućina joj do sada nije napravila ništa loše, dapače, uvelike joj pomaže za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.


Godine borbe s bolešću
Kayleigh se godinama borila s iscrpljenošću i boli u mišićima, a s 15 godina saznala je da boluje od Hashimotovog sindroma, autoimune bolesti štitnjače.


Novi režim kojem se okrenula uključivao je dijetu, jogu i čašu urina, a već je nakon nekoliko dana osjećala poboljšanje.


Prema njezinim riječima, urin može resetirati imunološki sustav, a od kada pije jednu čašu dnevno, ima nevjerojatnu količinu energije.