Kozmetička katastrofa

Žena posjetila stručnjakinju za “microblading”: Iz salona izašla u šoku i sa više od dvije obrve

Portal Novilist.hr

FOTO/Twitter

FOTO/Twitter

Microblading je postupak koji simulira prirodan izgled dlačica, a provodi se polu - permanentnim apliciranjem pigmenta mikroiglicama.Jami Ledbetter (42) rođena je bez obrva, a njezine su kćerke odlučile nešto poduzeti po tom pitanju. Poklonile su joj vaučer u iznosu od 250 dolara da bi Ledbetter otišla na kozmetički tretman, piše LADBible.


Riječ je o „microblading“ tretmanu koji simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina, a provodi se polu – permanentnim apliciranjem pigmenta mikroiglicama.


U idealnom slučaju, kući se vraćate s prekrasno iscrtanim obrvama. No, ovo nije takav slučaj. Ledbetter je dogovorila tretman kod osobe koja je tvrdila da je potpuna profesionalka s certifikatom za obavljanje tretmana.
Ledbetter je izašla iz salona potpuno užasnuta. Njezine nove obrve su bile toliko tamne da ih nije mogla pokriti niti šminkom. Nakon nekog vremena, Jami je postala užasno nesigurna u sebe, te je odbijala napustiti kuću.


Izlazila je jedino na posao i po namirnice, prenosi LADBible. „To je ostavilo grozne posljedice na moje samopouzdanje. Bila sam slomljena. Čak sam i hodala s jednim muškarcem, ali tada me i ostavio“, priznaje Ledbetter.


FOTO/LADBible


FOTO/LADBibleLedbetter je zatim pronašla još jednu kozmetičarku koja joj je obećala da će sve kamuflirati. Umjesto toga, dogodio se još veći užas. Sirotoj su ženi tetovirane nove obrve, pa je sada imala četiri.


Naposljetku joj se sreća osmjehnula, pa je završila s licenciranom stručnjakinjom, Karom Gutierrez. „Jedva sam zadržavala suze, jer ovo je nešto najgore što sam ikad vidjela“, kaže Gutierrez za WDAF.


Gutierrez je na obrvama nesretne gospođe koristila rasvjetnu otopinu koja će pomoći da se izvuče boja. Jami mora proći liječenje u intervalima od osam tjedana i ima još tri tretmana prije nego što se obrve vrate u normalu. Cijela stvar će ju na kraju koštati oko tisuću dolara.