Neobičan "ulov"

ZELENI UDAV NA DNU MORA Pogledajte što su petorica dječaka izvadila iz mora kod Vodica

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Zajedno s prijateljima i uz pomoć ostiju nakon 10 minuta izvukli su je na vodičku rivu. Tek na suhom imali su što za vidjeti....Petorica dječaka iz Vodica izvukli su iz mora u vodičkom portu zelenu anakondu dugačku oko 2,5 metara, objavio je portal Infovodice.


– Neobičan ulov, iako mrtav, ulovili su danas popodne petorica školskih i sportskih prijatelja. Trinaestogodišnji Niko Vitić vidio je na dnu mora ogromnu zmiju. Zajedno s prijateljima i uz pomoć ostiju nakon 10 minuta izvukli su je na vodičku rivu. Tek na suhom imali su šta i za vidjeti. Zmija je bila duga više od 2,5 metra, objavljuju na spomenutom lokalnom portalu.


Fotografiju zmije pogledao je vodički veterinar Zdravko Zorica, s kojim su novinari Infovodica razgovarali nakon toga i telefonom te doznali da je riječ o – zelenoj anakondi.
– Radi se o neotrovnim riječnim zmijama. Kako je ona dospijela u more teško je reči. Moguće da ga je netko imao kao kućnog ljubimca u terariju pa mu je uginuo i bacio ga u more, rekao je veterinar Zorica


Zmiju je, informiraju Infovodice, uklonio koncesionar za ŠK županiju AS EKO


POGLEDAJTE VIDEO