Znatiželjna mačka

Zaustavljeni na aerodromu: Skener otkrio da se u koferu skriva nestašni kućni ljubimac

P. N.

FOTO/Facebook

FOTO/Facebook

Zaštitari su ih zaustavili i odveli u prostoriju sa strane, a par je upitao što su pronašli. Nick i Voirrey Coole bili su na putu za New York kada ih je zaustavio zaštitar na aerodromu. Obavijestio ih je o činjenici da se njihova mačka “prošvercala” u ručnu prtljagu koju su htjeli ponijeti u avion. Par se iznenadio kada je njihova mačka Candy izašla iz kofera, prenosi The Animal Rescue Site. 


Zaštitari su ih zaustavili i odveli u prostoriju sa strane, a par je upitao što su pronašli. Nick je za Manchester Evening News kazao da je Candy vrlo znatiželjna i uvijek se pokušava sakriti u malim prostorima, poput kutija i torbi.


“Naša ručna prtljaga nije bila puna jer smo htjeli kući ponijeti suvenire. Ali naša mačka Candy je pronašla put u kofer. Zaštitari su bili iznenađeni i više su na puta upitali je li torba naša nakon što su je proveli kroz skener”, kazao je Nick.
Nick je cijelu priču objavio na svom Facebook profilu. “Znate onaj osjećaj kad vas na aerodromu odvedu sa strane jer imate mačku u ručnoj prtljagi? Candy se odlučila ušuljati u kofer, hvala Barryju i Lorni što su je uzeli tako da možemo krenuti na put. Hvala i zaštitarima na aerodromu koji su pomogli odvesti je doma tako da mi ne propustimo let”, napisao je u objavi. 


Par objašnjava da su zaštitari naposljetku shvatili da se doista radi o zabuni pa su se svi dobro nasmijali. Jedan od zaposlenika se pobrinuo da Candy pokupe njihovi prijatelji tako da Nick i Voirrey mogu nastaviti let. 


FOTO/Facebook


FOTO/Facebook