FIFA & frizura

Zanimljiv potez britanskog frizera: Besplatno šišanje dobiva svatko tko pobjedi osoblje u popularnoj igrici

P. N.

Foto Pixabay.com

Foto Pixabay.com

No, izgubite li - novu ćete frizuru platiti duplo.Nottingham – frizerski salon mušterijama daje šansu da osvoje besplatno šišanje s izazovom “sve ili ništa”. U “CSF Barbering” morate pobijediti u utakmici igrajući FIFA 20 i besplatno je šišanje vaše. No, izgubite li – novu ćete frizuru platiti duplo.


Vlasnik frizerskog salona, Connor Storer – Fry (22), za SPORTbible je ispričao sve o jedinstvenom izazovu kojeg je započeo prošle godine za malo “zabave između prijatelja”. “Standardno šišanje muškaraca stoji 9 funti, a za studente funtu manje. Ali, to ne uključuju najpopularniju frizuru koja stoji 12.50 funti, a riječ je o popularnoj skin fade frizuri. Većina ljudi s kojima igram ima takvu frizuru i bradu što stoji 15 dolara, pa ili besplatno dajem uslugu koja stoji taj iznos ili dobijem dupli”, objašnjava. 


Connor kaže da je FIFA-u doveo u salon kao nešto čime se mušterije mogu zabavljati dok čekaju red te igricu za frizere kada nema gužve. Ali, onda se dosjetio pravila “duplo ili ništa”, što je ljude dodatno zainteresiralo.
“Ja sam jedini frizer koji igra u šišanje jer sam jedini frizer koji FIFA-u shvaća ozbiljno. Preostala dvojica ne prate nogomet”, kaže Connor.


Situacija je od tada eskalirala pa frizer kaže da je odradio nekoliko besplatnih šišanja u proteklih šesnaest mjeseci. “Ne mogu reći točno koliko, ali moji rezultati protiv mušterija idu meni u korist. Mislim da sam pobijedio od dvadeset do dvadeset i pet puta, a izgubio deset do petnaest utakmica”, zaključuje.