Korisnička podrška

Zanima vas rad od kuće? Kompanija traži osobu za testiranje seks igračaka i pisanje recenzija

P. N.

FOTO iStock

FOTO iStock

Uz testiranje, osoba će pružati i recenzije kupcima.U vrijeme kada se o seksu priča više no ikada i tema više ne spada u nešto što je nekada bilo tabu, kompanija OnBuy se odlučila na zapošljavanje osobe koja bi testirala seksualna pomagala.


VT. prenosi da će budući zaposlenik postati upoznat sa šarolikom paletom proizvoda svakog mjeseca te ih iskreno ocjenjivati. Godišnja plaća bi iznosila 49 tisuća dolara, a osoba bi svaki mjesec morala odgovarati na pitanja kompanije o njihovim intimnim igračkama, ali i na pitanja potencijalnih kupaca. 


Većina kupaca želi savjet o tome kako koristiti određenu igračku. Osnivačica kompanije Cas Paton kaže: “U našoj kompaniji je cilj kupcima pružiti sve što bi im moglo trebati. Posljednjih mjeseci viđamo na tisuće kupaca koji traže savjet oko naših proizvoda za odrasle i iako im naš tim trenutno pomaže, potreban nam je profesionalac koji će to odrađivati sam”. 


Paton dodaje da im je potreban netko tko ima iskustva s ovakvim proizvodima i odlične vještine za rad s kupcima. “Shvaćamo da ovo nije tipična korisnička podrška, ali nadamo se da postoji netko tko ima sve potrebne vještine. Ako ste to vi, slobodno pošaljite prijavu”, poziva Paton.
Oglas za poziciju “menadžera intimne korisničke podrške” otvoren je do kraja veljače. 


Osoba koja bude radila ovaj posao, morati će testirati igračke tako da zna odgovoriti na različita pitanja – o seksualnim igračkama, seksualnoj njezi, erotskim medijima, lubrikantima i erotskim igricama. 


Uza sve to, morat će pružiti i recenziju koja će kompaniji pomoći u poboljšanju opisa pojedinih proizvoda te korisničkih iskustava.


Radno mjesto stiže s povlasticom rada od kuće i fleksibilnim radnim vremenom.