Obnovljena škola

Više ne trebate iščekivati pismo: Ako ste sanjali o preseljenju u Hogwarts – sada to i možete

P. N.

Izvor: Right Move

Izvor: Right MoveObožavateljima Harryja Pottera ostvario se dugogodišnji san i više ne moraju brinuti ako im nije došlo pismo iz Hogwartsa, jer ako ste sanjali o preseljenju u Hogwarts – sada to i možete.


Škola koja je korištena u filmovima, sada je obnovljena te se u njoj sad mogu iznajmiti preuređeni moderni stanovi.

Royal Connaught Park u Busheyu, nekadašnja Kraljevska masonska škola za dječake, korištena je za potrebe filma. Naime, njezina dvorana se koristila kao velika dvorana za objedovanje u prva tri Potter filma.


U preuređenoj zgradi sada se može iznajmiti moderan dvosobni stan za 2.200 funti na mjesec, objavila je britanska agencija za nekretnine Right Move.


Privatni centar za zabavu smješten je u susjednoj zgradi koja ima unutarnji bazen, parnu sobu i saunu te teniske terene.Toranj u Royal Connaught Parku bio je poznati okrugli ured Dumbledorea u petom filmu ˝The Order Of The Phoenix,˝a velika dvorana se sada može iznajmiti za vjenčanja i druge privatne događaje.


Stan također dolazi s dva dodijeljena parkirna mjesta, dvostrukim ostakljenim prozorima, podnim grijanjem, vrtlarima koji sun a usluzi 24 sata dnevno te uslugom prijevoza do stanica Watford Junction i Bushey.


Glavna zgrada bila je i mjesto snimanja za niz drugih britanskih klasika, uključujući Monty Pythonov ˝Meaning of Life˝ , Hot Fuzz i TV emisije kao što su EastEnders, Spooks i Ubojstva u Midsomeru.