Opasna vožnja

VIDEO Vremešni starčić uhićen zbog opasne vožnje: “Radije bih u zatvor nego doma ženi”

Portal Novilist.hr

FOTO/Youtube,  FOX 13 News

FOTO/Youtube, FOX 13 News

Želja mu se ispunila jer ga je policija privela, a tereti ga se za opasnu vožnju. Leonard Olsen (70) je prošlog tjedna zadržan u postaji nakon što ga je policajac koji nije bio na dužnosti, vidio kako stoji u autu i širi ruke kroz krovni otvor, prenosi Oddity Central.


Svjedok koji je uspio i snimiti bizaran događaj, kaže da je muškarac u jednom trenutku sjedio na istom prozoru dok mu se vozilo i dalje kretalo.


Nakon dojave policajca koji nije bio na dužnosti, stigla je policija. Olsen je prvo zanijekao da je bio na krovnom prozoru, rekavši da „ne zna za to“.
Nakon što mu je rečeno da ga je netko snimio kako to doista i radi, promijenio je priču. Policajcima je rekao da se planirao predati, jer nije želio natrag kući i ženi.  


„Olsen je izjavio da se želio predati i zatim je pitao može li se predati meni. Kada smo ga pitali zašto to želi učiniti, rekao je da ga žena tretira kao slugu, da je ona glavna i da mu je dosta tog sra**“, stoji u izvješću jednog od policajaca.


Želja mu se ispunila jer je priveden, a tereti ga se za nesmotrenu i opasnu vožnju.


Nakon što mu je pokazan video koji prikazuje da stoji na krovnom prozoru prilikom velike brzine, Olsen je pokušavao situaciju prikazati manje opasnom. Rekao je da „se auto ionako sam vozi i ima veliko računalo“ te da je mislio da je „ovo odličan način za iskazivanje poštovanja Bogu na jednu minutu“, prenosi Oddity Central.