Proslava dana branitelja

VIDEO Policajka dovela pred policajce erotsku plesačicu pa dobila otkaz

P. N.

Izvor: YouTube/Screenshot

Izvor: YouTube/ScreenshotRuski policajac otpušten je nakon što je organizirao erotski ples za časnike na Dan branitelja domovine.


Šefovi policijskih snaga u ministarstvu unutarnjih poslova zemlje smatrali su da je neimenovani zapovjednik osramotio struku tako što je dogovorio striptiz, piše LADbible.


Video s plesačicom odjevenom u donje rublje, koja je nastupala za uniformirane časnike u gradu Ulan-Ude, postao je viralan, a viši časnik je smijenjen u roku od 24 sata. Očekuje se da će se i drugi visoki dužnosnici, koji su bili prisutni, suočiti s teškim disciplinskim mjerama.
Anonimni policijski izvor ˝izbacio˝ je snimak te ga je na Instagramu objavio uz riječi: “Prekrasna vitka žena u crnom donjem rublju i čarapama pleše pred policijom na poznati britanski singl ´Stop´ Sama Browna. Ovo je sve što trebate znati o policiji na Dan branitelja domovine.”Praznik datira iz sovjetskih vremena kada je bio poznat kao Dan Crvene armije. Ovih dana službeno se zove Dan branitelja domovine te se često kolokvijalno naziva ˝Dan muškaraca˝.


U priopćenju šefova policije navode kako je unutarnja provjera brzo otkrila tko je zapravo pozvao plesačicu, a zanimljivo je da se ne radi o muškarcu.“Najstarija ženska istražiteljica iz policijske uprave ureda ruskog Ministarstva unutarnjih poslova u Ulan-Udeu otpuštena je iz policije”, navodi se u priopćenju.


U priopćenju su dodali: “Bit će poduzete stroge disciplinske mjere protiv svih tih visokih dužnosnika lokalne policije”.


Četvorica drugih visokih dužnosnika ukorena su zbog ‘niskog stupnja’ odlučivanja i ‘kršenja policijskih standarda’ zbog dopuštanja da se erotska zabava nastavi.


Pogledajte video u nastavku: