Pijana posla

VIDEO Na letu Ryanaira se potukli do krvi. Razlog je – ženska cipela

P. N.

Izvor: YouTube/Screenshot

Izvor: YouTube/ScreenshotNa letu Ryanaira iz Glasgowa za Tenerife policija je privela dvojicu putnika koji su se posvađali pa se doslovce ´potukli do krvi´. Putnik Ben Wardrop, koji je cijeli događaj snimio, kaže da je incident započeo svađom zbog žene koja je na letu skinula cipele.


– Svađu je započeo pijani čovjek koji je rekao da će toj ženi netko stati na nožne prste, a onda se umiješao njezin dečko i pokušao smiriti situaciju. Nakon što je avion sletio i popilo se još više alkohola, počeo se svađati s dečkom te žene. Obojica su bili vrlo pijani, potukli su se, a jedan od njih je dobio udarac u nos pa je bilo i krvi, rekao je Wardrop.


Muškarac nije dobio samo šakom u nos već ga je drugi muškarac i ugrizao, piše Daily Mail.
Glasnogovornik Ryanaira je rekao: ˝Posada ovog leta iz Glasgowa Prestwicka na Tenerife (16. ožujka) zatražila je policijsku pomoć pri dolasku nakon što su dva putnika počela ometati putovanje tijekom leta˝


˝Nećemo tolerirati neposlušno ili ometajuće ponašanje u bilo kojem trenutku, a sigurnost i udobnost naših putnika, posade i zrakoplova naš je prioritet broj jedan˝, naveo je glasnogovornik.


Zrakoplov je normalno sletio, a policija je uklonila i zatvorila dvojicu muškaraca.