Ovo morate pogledati

Video koji je raznježio javnost: Reakcija četveromjesečne gluhe bebe koja prvi put čuje svoje roditelje

P. N.

Foto Screenshot Twitter

Foto Screenshot Twitter

Kada sam doznao da ima problema sa sluhom, odmah sam se prebacio u optimistično raspoloženje. Morao sam otkriti što napraviti kako bi se to riješilo - kaže Georginin otacČetveromjesečna beba postala je viralni hit na internetu zbog reakcije nakon što je prvi put čula glasove svojih roditelja, prenosi VT. Georgina je rođena kao gluha beba, a sa četiri mjeseca su joj stavili slušni aparat pomoću kojega je prvi put čula zvukove okoline. Upravo su glasovi njezinih roditelja bili prvo što je čula, a njezina preslatka reakcija, smijanje i hihotanje, je nešto što danas morate pogledati. – Kada je prvi put uključen slušni aparat naše kćeri… – napisao je Paul Addison, Georginin otac, na svojem Twitter profilu ispod videozapisa na što su mnogi ostavili lavinu pozitivnih komentara i reakcija. 


Addison je i otkrio kako je od prve dijagnoze njegove kćeri ostao pozitivan i razmišljao samo o tome što napraviti kako bi se problem riješio. 
– Kada sam doznao da ima problema sa sluhom, odmah sam se prebacio u optimistično raspoloženje. Morao sam otkriti što napraviti kako bi se to riješilo. Neizmjerno smo zahvalni na ovom slušnom aparatu. 


Georginin otac je dodao da, iako je aparat poboljšao njezin sluh, stanje će se morati nastaviti pratiti u budućnosti te će biti potrebni dodatni testovi. 


– Predivno je kada ujutro uključimo njezin aparat, a ona se krene tako slatko smijati, jednostavno prekrasno. Sada je sretnija, ali i opreznija, može čuti majčin glas… Sretan sam što u videu uživa toliko ljudi – rekao je Paul. 


Video je već pregledan preko 700.000 puta.