Kuaförüm Sensin

VIDEO Horor frizura: Djevojka se onesvijestila kada je vidjela što joj je napravio frizer

P. N.

FOTO/YouTube screenshot

FOTO/YouTube screenshot

Djevojka se onesvijestila kada je vidjela da joj je frizer odrezao nevjerojatnih trideset centimetara kose. Dosta je ljudi kroz život prošlo horor zvan – loša frizura. Bilo da vam je frizura loše stajala ili se frizer malo previše zaletio sa škarama, dovoljno je da vam uništi tjedan. Ali, jednoj je djevojci šišanje poprilično teško palo pa se – onesvijestila. I to na televiziji, prenosi LADBible. Djevojka se onesvijestila kada je vidjela da joj je frizer odrezao nevjerojatnih trideset centimetara kose. 


İlayda se pojavila u turskoj emisiji Kuaförüm Sensin gdje je prošla kroz makeover na malim ekranima, ali ona i njezin stilist, Bilal Ağın, nisu imali priliku raspraviti o njezinom novom izgledu prije nego li je on uzeo u ruke škare.  


LADBible prenosi da je emisija slična X Factoru ali za stiliste. U ovoj je epizodi situacija krenula nizbrdo, kada je Ağın djevojci odrezao tridesetak centimetara njezine divne i dugačke kose. Sirota se djevojka slomila kada je shvatila koliko joj je nova frizura kraća i zatim se rasplakala. Ağın je stajao sa strane i nije bio siguran što da radi sam sa sobom, a İlayda je pokušala otići sa seta. 


Kada je krenula prema izlazu, malo je zateturala, a zatim se i onesvijestila. Voditelj emisije ju je uhvatio prije nego li je pala na stol. Iako sirotoj djevojci vjerojatno ništa nije prevelika utjeha, kosa iz emisije se donira projektu “Let My Hair Be Your Hair” gdje se od iste izrađuju perike za ljude koji su izgubili vlastitu kosu zbog tretmana za liječenje raka.