Skupe operacije

Veterinarka u želucima pasa pronašla vibrator, kondome, gaćice, nož i menstrualne uloške

P. N.

Foto: YouTube/Screenshot

Foto: YouTube/Screenshot

"Većina pasa ne zna što je dobro jesti i što nije u redu za jesti"Veterinarka iz Brisbanea u Australiji, Lisa Singer, pronašla je bizarne predmete, uključujući ženske higijenske, nož, kondome i vibrator u želucima pasa.


Pas veterinarske tehničarke Jacqueline Golino Kobe, pojeo je kravate, čarape i ručnik za ruke. Za operacije je morala izdvojiti na tisuće dolara.


Gospođa Golino je mnogo novaca uštedjela zbog osiguranja kućnih ljubimaca, ali samo tri posto australskih vlasnika kućnih ljubimaca je osiguralo svoje krznene prijatelje, prenosi britanski Daily Mail.
“Većina pasa ne zna što je dobro jesti i što nije u redu za jesti”, kazala je veterinarka Singer. “Obično će ići za stvarima koje mirišu kao njihov vlasnik ili kopaju po kanti tražeći ostatke hrane”, dodala je.


Singer također je pronašla ručnike, pelene za bebe, proizvode za žensku higijenu, plišane igračke i kosti u želucima pasa.


Jedan bračni par doveo je labradora koji je stalno povraćao. Tijekom operacije otkrila je da je pas progutao par jarko crvenih gaćica. “Pokazali smo ih ženi i ona je rekla: To nisu moje”, rekla je Singer.


Vlasnici kućnih ljubimaca mogu potrošiti i do 23.000 dolara na operaciju uklanjanja stranih predmeta iz želuca psa ili mačke. Prosječni trošak operacije je 982 dolara, ali to ovisi o životinji i o tome što je progutano, piše Daily Mail.


Dr. Singer kaže da bi vlasnici trebali djelovati brzo ako misle da je njihov pas progutao opasan predmet.


“Ako ikada sumnjate, trebate nazvati svog veterinara ili potražiti pomoć veterinara za hitne slučajeve koji će vam pomoći”, objašnjava Singer.