Pomiješali kartone

UPS! Muškarac otišao primiti botoks. Liječnici ga slučajno – obrezali

P. N.

Foto: Ilustracija/Pixabay

Foto: Ilustracija/Pixabay

"Otišao sam na operaciju zbog nekog botoksa i oni su me obrezali. Nisu znali što reći kada su saznali oni su to učinili"Jedan čovjek iz Velike Britanije slučajno je obrezan umjesto primanja botoksa, nakon što su liječnici pomiješali njegov medicinski karton s kartonom drugog pacijenta.


Terry Brazer, 70-godišnjak iz Leicestera, očekivano je primio injekciju botoksa tijekom cistoskopije. Cistoskopija uključuje ubrizgavanje botoksa u stijenku mokraćnog mjehura radi jačanja mišićnih traka u organu i na taj način smanjuje urinarnu inkontinenciju.


Međutim, Terry se iznenadio kada je shvatio da su mu liječnici u Leicester Royal Clinic operirali penis i obrezali ga.

“Otišao sam na operaciju zbog nekog botoksa i oni su me obrezali. Nisu znali što reći kada su saznali da su to učinili”, kazao je Terry za Daily Star.


Komentirajući nesretnu zbrku, Andrew Furlong, medicinski direktor Sveučilišne bolnice Leicester NHS Trust, rekao je za Daily Star: “I dalje nam je duboko i iskreno žao što se ta pogreška dogodila. Želio bih iskoristiti ovu priliku i još jednom se ispričati gospodinu Brazeru.”


“Događaje poput ovog shvaćamo vrlo ozbiljno i izvršili smo detaljnu istragu kako bismo bili sigurni da smo naučili iz ovog incidenta i da ćemo učiniti sve što je moguće da se tako nešto ne ponovi. Iako novac nikada ne može poništiti ono što se dogodilo, nadamo se da pruža određenu naknadu”, dodao je Furlong.