Dobrica Hollywooda

Umjetnica rekreirala Disneyeve prinčeve – stavila im glavu Keanua Reevesa

P. N.

Foto: Screenshot/Instagram

Foto: Screenshot/Instagram

Novinarka i umjetnica Crystal Ro objavila je svoje ilustracije gdje je Keanu prikazan kao različiti Disneyevi prinčeviKeanu Reeves je stekao reputaciju najveće dobrice Hollywooda. Potajno je donirao milijune dolara humanitarnim organizacijama, vodi privatnu zakladu koja donira za istraživanje raka i dječje bolnice.


Također je tražio da mu se smanji plaća u pojedinim filmovima kako bi drugi mogli glumiti. Ukratko, Reeves je dobar momak. Toliko ga ljudi vole, da je pokrenuta online peticija kako bi ga proglasili osobom godine Time Magazina u 2019. godini.


Novinarka i umjetnica Crystal Ro objavila je svoje ilustracije gdje je Keanu prikazan kao različiti Disneyevi prinčevi.
Umjetnica radi za Buzzfeed i tako ih je u početku objavljivala samo na stranici, ali je kasnije odlučila podijeliti ih na svom Instagram računu.


Rekreirala je princa u Snjeguljici, Pepeljugi, Princezi i žabi, Ljepotici i zvijeri, Pocahontas, Mulan, Trnoružici i Maloj sireni.


“Nacrtala sam Keanua kao Disneyjevog princa zato što sam osjećala da je tako ispravno”, objasnila je Crystal za LAD Bible. Nadamo se da će riječi umjetnice doći do Disneya pa tko zna, možda ćemo Keanua gledati u nekome od novih remakeova. Dotad, imamo fotografije!