Nestašni Marino

Umirovljeniku stigao račun zbog naručivanja sadržaja za odrasle: Okrivio svog psa

P. N.

FOTO/Wikimedia

FOTO/Wikimedia

Tvrdi da je pas skočio na krevet i na daljinski upravljač, slučajno naručujući sadržaj za odrasle.Sjeverna Karolina – Thomas Barnes se šokirao kada je dobio račun od sedamdeset dolara za kupovinu pornografskih filmova. Račun mu je poslan sa “Direct TV-a” koji je dio kanala Hustler, nakon čega je Barnes okrivio svog psa Marina, prenosi Toronto Sun.


Barnes kaže da je njegov znatiželjni bichon Marino skočio na krevet i “sletio” na daljinski upravljač, slučajno naručujući sadržaj za odrasle s televizijskog kanala. Barnes je odmah kontaktirao “Direct TV” i objasnio situaciju.


“Ovo je problem kada dođe do pogreške i vi očekuje da ja platim zbog pogreške”, rekao je za Toronto Sun. Dodaje da je kompanija obećala iskupiti se za pogrešku. Ali, Barnes je još tjedninma nakon “pogreške” imao pristup Hustleru. 
Nakon što je stigao račun, Barnes je oduzeo iznos s kanala za odrasle i platio razliku. “Direct TV” je zatim prekinula pružanje usluge ovom umirovljeniku. “To je sedamdeset dolara, uzimate mi hranu iz usta. To je kao da kradete. Odbili su shvatiti da je to neprimjereno”, kaže Barnes.


Nakon što se žalio Federalnoj komisiji za komunikacije, “Direct TV” je odustala od naplate.