U Big Mac stilu

U Kini su sve popularnija vjenčanja u – McDonald’su

P. N.

Foto: McDonald's

Foto: McDonald's

"Pokrenuli smo program vjenčanja jer nam mnogi kupci kažu da je McDonald's mjesto gdje su prvi put počeli izlaziti. McDonald's je tamo gdje su njihove ljubavne priče počele."Od svih čudnih i predivnih stvari koje možete učiniti u Hong Kongu, vjenčanje u McDonald’su je pobijedilo. Zbog zahtjeva kupaca, lanac brze prehrane lansirao je svoju uslugu vjenčanja u Hong Kongu 2011. godine i od tada je sve popularnije.


Parovi mogu birati između ukupno četiri različita paketa vjenčanja, u rasponu cijena od 2.999 do 9.999 kuna. Najskuplji paket uključuje iznajmljivanje prostora za dva sata, par vjenčanih prstena, darove za 50 gostiju, 50 čestitki, DJ-a, pa čak i McDonald’sov svadbeni kolač od jabuka.

Od lansiranja vjenčanja u 2011. godini, program vjenčanja proširio se s tri restorana na preko 15, a popularnost raste. Jessica Lee, glasnogovornica McDonald’sa, izjavila je za CNBC: “Pokrenuli smo program vjenčanja jer nam mnogi kupci kažu da je McDonald’s mjesto gdje su prvi put počeli izlaziti. McDonald’s je tamo gdje su njihove ljubavne priče počele.”


“Upravo zbog toga žele održati svoje svadbe, pa čak i proslave godišnjica u McDonald’su – kako bi ponovno proživjeli slatke početke i doveli svoju romantičnu priču do punog kruga”, dodala je.


Ovo je svakako dokaz da ljubav može procvjetati na najneočekivanijim mjestima – čak i u McDonald’su.


Trenutno je usluga vjenčanja jedinstvena za McDonald’s Hong Kong. Dakle, ako želite slaviti svoj veliki dan u Big Mac stilu, morat ćete otputovati u Hong Kong.