Seks pod tušem

Tuširanje kakvo ćete dugo pamtiti: Vođenje ljubavi pod tušem nije uvijek najjednostavnije, donosimo par savjeta

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Ovakvo vođenje ljubavi na ekranima izgleda vrlo jednostavno i praktično, što u realnom životu i nije uvijek slučajAko postoji jedna stvar koju je pop kultura prikazala pogrešno, onda je to seks. Mnogi filmovi i serije prikazuju seks kao nešto što je svaki put nevjerojatno strastveno i uvijek završi orgazmom. Posebno kada se radi o seksu pod tušem koji je toliko puta vrlo vješto prikazan na malim ekranima. Ovakvo vođenje ljubavi zbog toga izgleda vrlo jednostavno i praktično, što u realnom životu i nije uvijek slučaj.


Woman’s Day stoga donosi nekoliko savjeta zbog kojih zajedno s partnerom možete začiniti tjedan i priuštiti si tuširanje kakvo ćete još dugo pamtiti. Važno je da imate povjerenja u partnera te da oboje želite isprobati nove stvari u vašem odnosu.


Sjedeća poza


Prema doktorici i seksologinji Jess O’Reilly, sjedeća poza fantastično funkcionira i pod tušem i u kadi. “Jedan od partnera sjedi na podu dok mu drugi sjedi u krilu, gledajući u istom smjeru. Partner koji je ‘gore’ kontrolira brzinu i ritam.”


X


Za izvođenje “visoke X” poze, O’Reilly predlaže da jedan partner stoji okrenut prema zidu tako da tijelom tvori slovo “X”. “Budite posebno pažljivi da se ne poskliznete”, dodaje uz savjet korištenja tepiha za tuširanje koji će vam pomoći da stojite na mjestu. 


Pseći položaj
Klinički seksolog i certificirani seks predavač Sunny Rodgers, predlaže da se za ovu pozu jedan partner nagne i drži za tuš. “Ova poza dozvoljava odlične opcije stimulacije, jer drugi partner ima potpunu slobodu ruku”, kaže Rodgers.


Oralni seks


Oralni seks može biti odlična vrsta zabave pod tušem zbog prirodnih lubrikanata. O’Reilly predlaže da jedan od partnera udobno sjedne na rub kade.


Podignuta noga


“odlična je opcija da muškarac podigne nogu partnerice za jednostavniji ulazak. To znači tek nekoliko centimetara od poda tuš kabine ili kade, ali poza dozvoljava partnerima da budu lice-u lice tako da oboje mogu uživati u zadovoljstvu onog drugog”, kaže Rodgers. Za bolju ravnotežu, naslonite se na zid ili rub kade. 


Van – unutra


Ako imate problema s održavanjem ravnoteže, neka samo jedan partner stoji unutar kade. “Jedan partner može stajati u kadi ili tuš kabini, a drugi izvan nje da bi se lakše održala ravnoteža. Partner koji je unutra, diže jednu nogu na rub kade”, objašnjava O’Reilly.


Uz pravu pripremu, možete svašta


Rodger predlaže isprobavanje i novih poza ispod tuša. “Ova je vrsta seksa odlična za istraživanje tijela i pravljenje nereda, uz čišćenje. Tuševi mogu i zamaskirati zvukove, što je dobro za glasne parove”. Uz pravu pripremu, možete povećati količinu poza koje će vam ići.